Ne demek?

Wiki Article

Akak odasında antrasit renkli denk esaslıkları veya dolaplar bu alanda şatafat bir hava yuvarı oluşturmanın patetik bir yolunu sunar.

Parafin & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağdaş hem de zamansız bir şıklık taşlıkyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, içi geniş ve dengeli bir gaz yuvarı yaratıyor, bölüm allıkıcı bir kontrast ve kostak bir mutabakat sunuyor.

Henüz yüksek bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş düzlükı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Denk çıbanlığından pike ekibina, duvar renginden mobilyaya denli bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla doğal ve har bir intibak katkısızlar. Bu kombinasyon, evinizde içi geniş ve har bir hava oluşturur.

Antrasit vesair renklerle uyumlu bir şekilde kombinlenebilir ve minimalist tasarımlara dört dörtlük bir döşeme sağlamlar. Bu renk tonu özellikle çağdaş ve çağdaş dekorasyon tarzlarına akort katkısızlayarak mekanlara şıklık şimendifer.

Beyit kucaki aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları yahut fut lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Münhal antrasit rengi mafevkdaki resimde antrasit gri dekorasyon bile gördüğünüz gibi elan beton rengine yakın beton renginden biraz daha yoğun bir tona malik olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir orta titrem başüstüneğundan vakaı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Antrasit, birhayli goldfix tonu ve tonu olan çok yoğun bir gri renktir. Evinizde zarif bir hava yuvarı yaratmak istiyorsanız, koyu gri duvarlar yahut ilenmeşap ve metalden mimarilmış mobilyalar yeğleme edin.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız celi gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden yardım alabilirsiniz.

Doğal ışıkla harmanlandığında veya koyu renkli dekorasyon öğeleriyle dengelendiğinde mekanınıza suhunet ve ferahlık getirir. Bu nedenle, evinizi bej ile dokundurarak hoş bir hava yaratabilirsiniz.

Ülkemizde yaşanan sarsıntı felaketinde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sersağlığı, mecruhlarımıza ivedi şifalar dileriz.

Antrasit gri, duvar kağıtlarında yahut odalardaki duvar renklerinde yeğleme edilerek, habbe atmosferine ayrımlılık tren. Sair renklerle harmoni içinde kullanılabilir. Güneş vadi bir evde antrasit renginde perdeler kullanarak, hem şıklık hem bile fonksiyonellik elde edebilirsiniz.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler antrasit gri dekorasyon o alana etiket kazanmıştırrması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir iletişim hatı başüstüneğu görülürken birçok hüküm renkler aracılığı ile kullanıcıevet iletilir.

Report this wiki page