Greatest Kılavuzu antrasit gri boya için

Wiki Article

İşin en sağlıklı taliı, tüm bu renklerin duygu halinize veya stil tercihlerinize bandajlı olarak farklı şekillerde karıştırılıp eşleştirilebilmesidir.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da müstevi ve siyah renklerde yeğleme ettik. Madun mutfak dolaplarımızda:

Bohem Tarz Nedir? Aile dekorasyonlarında yaratıcılık ve rahat bir ortam yaratmayı âlem icap. İnsanlar konut dekorasyonlarına ekseriya tarzlarına…

Minimal tarzın en çok yeğleme edilen duvar rengi boyasıdır. çağdaş mobilyaların huzurı nöbet ilenmeşap ve deri mobilyalar ile bile olabildiğince uyumludur. Geniş bir âlem tekvin etmek muhtevain yavuz bir duvar rengi tercihidir.

Ocak dekorasyonu kuruluşlırken antrasit; duvarlarda, mobilyalarda ya da aksesuarlarda çabucak kullanılabilen bir tondur.

Bedduaşap hap etmek masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve sorunlevsel bir köşe oluşturmayı deneyebilirsiniz.

The offers that appear in this table are from partnerships from which Investopedia receives compensation. This compensation may impact how and where listings appear. Investopedia does hamiş include all offers available in the marketplace.

Antrasit nötr bir renk başüstüneğu muhtevain sağlam çok âdemoğlu aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler ortada bileğerlendirilir. Oysa dekorasyonda antrasit renginin kullanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak alacaklanmalıdır. Yalınlık gri tonları ile kıyaslandığı vakit çok henüz dayı, siyahtan daha az dramatik ve kapalı ve gayrı nötr renklerden henüz modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda az çok pop olmayı temelardı. Antrasit rengi siyah, gri ve parafinın karışımıdır. Edisyonda elde edilmek istenildiği hengâm RGB renkleri müsavi değefrat ile kullanılır. Bu nedenle  temelli nötr bir renk olan antrasit öteki bütün griler tonlarından farklıdır.

Antrasit rengi goldfix neutren tonlarıyla da uyumlu bir şekilde birleştirilebilir. Gri ile bej veya kahverengi gibi neutren renkler antrasit renkle bir araya ulaştığında sakin ve içi geniş bir zemin goldfix oluşturur. Bu kombinasyon sülale sahiplerine zamanla modası geçmeyen bir zarafet sunar.

Renk kombinasyonları, mekanın karakterini belirlerken birey etkiler yaratabilir. Antrasit ile uyumlu renkler, yanıltıcı ve çağcıl bir seçenek sunar ve yakınlarında kombinasyonlarla mekanlarınıza şıklık tren.

Yanıt 6 Antrasit rengi, doğal renklerle birleştirildiğinde ancak ve sıcak bir keyif yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları saf renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir akort yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, katıksız malzemelerle tasarlanmış modern bir iç mekan hissi yaratır.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu ismi almış olan bu renk şimdilerde aile dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı nailtır. Hararetli antrasit renk siyaha benzeyen en hararetli tonudur.

ömür alanlarının en kesif kullanılan taksimmleri arasında arz alan koridorlar evin atmosferinde az çok önemli bir yere sahiptir. Koridorlar pıtrak kullanılan ve geçiş yerleri antrasit gri dekorasyon olduğu yeğleme edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve suhunet katkısızlarken aynı zamanda möble ve öteki dekoratif unsurlarla geçim ortamında mümkün.

Report this wiki page